Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Getmar S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Capat de bransament
Brand
Dn 32, dn 40, dn 50, dn 63
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Capatul de bransament tip RUMxx, RUMVxx, este reprezentat printr-o teava de polietilena de inalta densitate PE80, PE 110 SDR 11 (agrementata ) protejata la exterior printr-o teava metalica OLT 35 standardizata (STAS 715/2-88 ).

La unul din capete teava din polietilena este libera , putand fi sudata prin produse agrementate, realizandu-se legatura cu reteaua de distributie a gazelor, realizata din polietilena.

La capatul opus, teava de polietilena face corp comun cu piesa de tranzitie PE – OL, care realizeaza legatura la reteaua metalica de utilizare, prin intermediul unui robinet metalic cu bila.

Spatiul interior dintre teava metalica protectoare si teava din polietilena de inalta densitate este protejat si centrat la extremitati impotriva patrunderii umiditatii printr-o bucsa de ghidare – centrare etansa.

Teava de protectie este curbata, raza de curbura fiind mimim 30DN al tevii din polietilena, conform prevederilor normativului NT-DPE- 01/2004, la unghi de 90.

La exterior, teava de protectie este protejata contra coroziunii prin acoperire cu vopsea pe baza de rasini epoxidice, polietilena sau alte materiale care pot asigura o protectie indelungata (50ani ).

Fitingul de tranzitie PE –OL este metalic si asigura etanseitatea cu teava de transport pe o durata de utilizare de 50 ani.


Capatul de bransament constituie ansamblul elementelor necesare executarii urmatoarelor legaturi:
-dintre conducta de distributie gaze, realizata din polietilena de inalta densitate PE80 sau PE 100 SDR 11 plasata subteran si postul de reglare – masurare consumator,plasat suprateran.
-dintre doua retele de distributie gaze, din polietilena de inalta densitate PE80 sau PE100 SDR 11, plasate subteran prin intermediul a doua capete de bransament si teava metalica plasata suprateran.

Racordarea capatului bransament la consumator se realizeaza prin imbinare filetata.
Din Gura in Gura